Справа Саакашвілі: СБУ проаналізувала записи розмов з Курченком
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Саакашвілі: СБУ проаналізувала записи розмов з Курченком

Справа Саакашвілі: СБУ проаналізувала записи розмов з Курченком
Джерело:  online.ua

Розмови українського опозиційного політика Міхеїла Саакашвілі і олігарха Сергія Курченка, які раніше опублікувала ГПУ, справжні.

Про це розповіла представниця генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: "Гоп-компанія": у справі Саакашвілі з'явилися резонансні деталі і коментар Порошенка

Зауважимо, що на початку місяця в ГПУ опублікували нібито відео розмови Саакашвілі і Курченка від 20 листопада 2017 року:

Науково-дослідний інститут і СБУ провели експертизи, які встановили, що на записі дійсно звучать голоси зазначених осіб. Також в Генпрокуратурі розповіли, що зараз 15 осіб сприяють в розслідуванні справи.

Варто зауважити, що сам Саакашвілі зробив заяву, в якій назвав президента України Петра Порошенка партнером Курченка і зазначив, що вони "разом продовжують робити гроші".

"Злодії захопили владу в країні, і судять людей по вигаданим звинуваченням. Ви що, не бачите, що відбувається? Вони хочуть, щоб ми замовкли, і не говорили про корупцію", - підкреслив політик.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше з'явилася інформація про те, що протестні акції Міхеїла Саакашвілі були організовані за рахунок коштів, олігарха Курченка, що втік в РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?