Справа Савченко: слідчий СК РФ просить "пояснити сенс запитань"
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Савченко: слідчий СК РФ просить "пояснити сенс запитань"

Справа Савченко: слідчий СК РФ просить "пояснити сенс запитань"
Джерело:  Медіазону

У понеділок, 8 лютого, в Донецьку Ростовської області до суду прибув головний слідчий у справі Савченко Дмитро Маньшин, якого адвокати називають головним фальсифікатором справи, передає ONLINE.UA з посиланням на Медіазону.
Суд повинен був допитати Маньшина ще минулого тижня, однак той не з'явився до суду.
Савченко почала ставити запитання. Вона попросила слідчого розповісти про деталі їхньої першої зустрічі, зокрема про те, у що вона та інші були одягнені. У відповідь слідчий чітко відповів, що на Савченко був військовий одяг, але не пам'ятає, в чому були одягнений він сам та інші особи.
За словами Маньшин, його спеціально викликали з Москви до Воронежа, тому що у Савченко не було документів, і вона була у військовій формі.
На запитання про мету візиту до Воронежа, Маньшин відповів: "У рамках розслідування кримінальної справи про події на Україні".
Савченко обурено перепитала: "Яке діло СК до подій в Україні!?"
"Я хотіла дізнатися, як ви дізналися про мене? Я вам сподобалася на вулиці? І ви вирішили зайти до мене в готель?", - запитала Савченко.
"Я вперше почув ваші ім'я і прізвище від співробітників ФСБ Воронежа. При операції була виявлена ​​жінка у військовій формі", - відповів він.
На запитання слідчий відповідав неохоче, часто фразами "Що ви маєте на увазі?" або "Я не пам'ятаю".

Раніше адвокат Марк Фейгін повідомляв, що суд РФ відхилив всі клопотання у справі Надії Савченко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?