Справа Савченко: стало відомо ім'я нового адвоката нардепки
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа Савченко: стало відомо ім'я нового адвоката нардепки

Справа Савченко: стало відомо ім'я нового адвоката нардепки
Джерело:  online.ua

Народну депутатку Надію Савченко в суді захищатиме адвокат Олександр Шадрін, який раніше відстоював права колишнього мера Слов'янська Нелі Штепи і "антімайданівця" Гната Кромського, відомого під прізвиськом "Топаз".

Про це повідомив сам Шадрін на своїй сторінці в соцмережі, опублікувавши відео зі слідчого ізолятора СБУ, де він мав намір отримати допуск до Савченко, передає ONLINE.UA.

У відео показано, що Шадрін і сестра нардепки Віра Савченко намагаються отримати доступ до Надії Савченко. Адвокат наполягав на зустрічі з клієнткою, щоб узгодити тактичні питання.

Спочатку, адвокату і Вірі Савченко відмовляли у зустрічі з нардепкою через санітарний день в СІЗО. Але пізніше Шадріну вдалося потрапити до Надії Савченко і обговорити всі важливі питання.

Слід зазначити, що Олександр Шадрін є партнером адвокатського об'єднання "Barristers", головою якого є Олексій Шевчук. На рахунку Шевчука є безліч гучних справ - він захищав в суді політика Геннадія Корбана, скандального суддю Вищого господарського суду України Артура Ємельянова, радника глави МЗС Іллю Ківу, а також депутатів Борислава Розенблата і Олександра Онищенка. Також в адвокатське об'єднання "Barristers" входить Ілля Новіков, який захищав Савченко в суді Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше сестра Савченко показала фото Надії через 42 дні після початку голодування.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?