Справа соратника Януковича: Матіос потроллив відому газету, опубліковано фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа соратника Януковича: Матіос потроллив відому газету, опубліковано фото

Справа соратника Януковича: Матіос потроллив відому газету, опубліковано фото

Головний військовий прокурор Анатолій Матіос протроллив газету "Вести", звернувшись до неї з проханням передати виклик в прокуратуру колишньому міністру доходів і зборів Олександру Клименку, якого називають власником "Медіа Холдингу Вести Україна".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прокурора.
"Знайшли найкоротший шлях донести інформацію підозрюваному в пограбуванні держави на 3 млрд грн власнику крокодилового стільця і ​​сліз, а також співмешканки (за сумісництвом голови ради директорів медіахолдингу "Вести") Клименка про виклик до Генпрокуратури", - написав він.

Читайте також: Скандал зі справами проти соратника Януковича: в Верховному суді посперечалися з Луценком


Також Матіос опублікував на своїй сторінці і лист, відправлений до редакції газети.
У документі повідомляється про те, що 1 березня Голосіївський райсуд Києва дозволив розпочати спеціальне досудове розслідування у справі Клименка, а виклик в прокуратуру буде опублікований в "Урядовому кур'єрі".
"Але, з огляду на родинні зв'язки керівництва газети "Вести" з підозрюваним Клименком, Головна військова прокуратура вважає за необхідне направити копію виклику в вашу редакцію. На думку органу досудового розслідування, публікація зазначеної повістки саме цим ЗМІ є найбільш ефективним способом передачі йому інформації", - йдеться в листі.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо про плани компанії українського бізнесмена-утікача Сергія Курченка, соратника екс-президента Віктора Януковича, добувати нафту на шельфі Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?