Справа Труханова: Апеляційний суд Києва виніс рішення
Категорія
Політика
Дата публікації

Справа Труханова: Апеляційний суд Києва виніс рішення

Справа Труханова: Апеляційний суд Києва виніс рішення
Джерело:  Hromadske

У понеділок, 26 лютого, відбулося засідання Апеляційного суду Києва по справі мера Одеси Геннадія Труханова. Було винесено рішення залишити без змін запобіжний захід чиновнику, якого підозрюють у привласненні і розкраданні держмайна в особливо великих розмірах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Громадське".

Читайте також: Суд над Трухановим супроводжували великі бійки з постраждалими: з'явилося відео

За рішенням суду щодо Труханова як і раніше діє запобіжний захід у вигляді взяття його на поруки нардепом від "Блоку Петра Порошенко" Дмитром Голубовим. Тим самим суд скасував клопотання прокуратури, яка наполягала, щоб суд обрав для мера Одеси запобіжний захід у вигляді арешту з альтернативою внесення застави в розмірі 50 млн гривень.

Також повідомляється, що раніше Солом'янський райсуд Києва наклав арешт на все майно Труханова - нерухомість і колекцію годинників. Відомо, що 27 лютого суд розгляне клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро про відсторонення Труханова з посади одеського мера.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Геннадія Труханова затримали в аеропорту Києва 14 лютого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?