Справа водія Blablacar: батьки зниклого хлопця оскаржують версії поліції
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа водія Blablacar: батьки зниклого хлопця оскаржують версії поліції

Справа водія Blablacar: батьки зниклого хлопця оскаржують версії поліції
Джерело:  Вести.ru

Батьки зниклого львів'янина Тараса Познякова не згодні з  версією поліції, що попутників він знайшов не по сервісу BlaBlaCar, а підібрав уже в дорозі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Вести.
«Це не відповідає дійсності. Те, що син узяв попутників на сервісі BlaBlaCar, було встановлено в перший же день зникнення сина», - заявив батько Олександр Позняков.
У прес-службі BlaBlaCar виданню сказали, що у них як і раніше немає інформації, що підозрювані були попутниками Тараса на їх сервісі.
Нагадаємо,  поліція оголосила в розшук підозрюваних у викраденні Тараса Познякова. Це громадянин РФ 25-річний Луан Кингисепп (позивний «Лука») і 36-річний житель Чернівців Дмитро Голуб (позивний «Тоф»). Голуб вже 14 років у розшуку за грабіж. При цьому родичі з ним спілкуються і навіть виставляють в соцмережах спільні фото, де Дмитро поправився, полисів і відростив бороду.


«Я знаю, що брат воював в АТО. Не вірю тому, в чому його підозрюють», - розповіла сестра підозрюваного Голуба.
Як повідомлялося раніше,  в автомобілі зниклого безвісти львів'янина Тараса Познякова були виявлені гільзи від куль і сліди крові.
«За експертизою балістики встановлено, що стріляли не ззаду, а з боку передніх правих дверей пасажира. Щодо крові точної інформації немає. Хоча, можливо, її не озвучують, через таємницю слідства», - сказали рідні Тараса.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?