Справа водія Blablacar: відео з підозрюваним шокувало мережу
Категорія
Події
Дата публікації

Справа водія Blablacar: відео з підозрюваним шокувало мережу

Справа водія Blablacar: відео з підозрюваним шокувало мережу
Джерело:  ICTV

У мережі з'явилося відео з першого судового засідання у справі водія Blablacar Тараса Познякова, на якому обвинувачений у викраденні львів'янина Дмитро Голуб шокував своїм цинізмом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Надзвичайні новини".
Голуб влаштував "допит" батькам зниклого Познякова.
"Чи впевнені ви, що ваш син Тарас помер? Чи не очікуєте ви з дружиною на його повернення", - запитав Голуб у батька львів'янина, додавши, що "якщо батько впевнений, що син мертвий, чому правляться молебні за його повернення".

Читайте також: Справа водія Blablacar: поліція видала новий факт
Мати Познякова Ольга Король написала в Facebook, що Голуб прийшов до суду дуже підготовленим:
"Що не зробиш, щоб уникнути відповідальності за злочин... Дмитро Голуб прийшов до суду дуже підготовленим. Мав при собі з десяток листів з питаннями до нас з татом. Не думаю, що це допомогло йому".



Як повідомляє видання, справу почали слухати з трьома присяжними. Двоє жінок і чоловік - звичайні жителі Києво-Святошинського району. Перед судом їм дали ознайомитися з матеріалами справи.


Нагадаємо, 4 квітня львів'янин Тарас Позняков підвозив до Києва пасажирів, яких нібито знайшов на сервісі пошуку попутників BlaBlaCar, але до столиці він так і не дістався.

Пізніше правоохоронці знайшли його автомобіль

. Тіло Познякова досі не виявили.


За підозрою у вбивстві Тараса Познякова

Дмитра Голуба і Луана Кінгисеппа оголосили в міжнародний розшук

. 4 серпня затримали Дмитра Голуба, після чого доставили в Київ.



Як повідомляв ONLINE.UA,

підозрюваного у вбивстві Тараса Познякова, водія Blablacar, 25-річного Луана Кінгисеппа (позивний "Лука") може ховати колишній загін "Правого сектора" "Сонечко" в Мукачевому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?