Справа водія BlaBlaCar вийшла на міжнародний рівень
Категорія
Україна
Дата публікації

Справа водія BlaBlaCar вийшла на міжнародний рівень

Справа водія BlaBlaCar вийшла на міжнародний рівень
Джерело:  Інтерпол

Підозрюваних у справі про вбивство Тараса Познякова, який зник на початку квітня по дорозі зі Львова до Києва, Дмитра Голуба і Луана Кінгісеппа оголосили в міжнародний розшук.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Інтерполу.
Голуб і Кінгісепп підозрюються в умисному вбивстві з корисливих мотивів, неправомірному привласненні автомобіля, незаконному поводженні зі зброєю.
Нагадаємо, Тарас Позняков зник 4 квітня, коли відправився до Києва, взявши з собою двох знайдених за допомогою сервісу BlaBlaCar попутників. В останній раз він виходив на зв'язок в 25 км від Києва, біля села Бобриця.
12 квітня правоохоронці виявили автомобіль Познякова в одному з гаражів Києво-Святошинського району. В машині знайшли гільзи від куль і сліди крові.
Пізніше встановили, що попутниками Познякова були оголошені в державний розшук 36-річний виходець з Чернівців Дмитро Голуб і 25-річний росіянин Луан Кінгісепп.
У Головному управлінні Національної поліції України в Київській області припустили, що Тарас Позняков знайшов своїх попутників не через сервіс BlaBlaCar, а підібрав їх уже на шляху до Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?