Справу про вбивства Небесної сотні можна розслідувати вічно - ГПУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Справу про вбивства Небесної сотні можна розслідувати вічно - ГПУ

Справу про вбивства Небесної сотні можна розслідувати вічно - ГПУ
Джерело:  rbc.ua

Справу про вбивства Небесної Сотні можна розслідуватися вічно  через велику кількість розгалуджень розслідування.

Про це заявив заступник генпрокурора Юрій Столярчук, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Украина.

«Справа дуже розгалуджена. Зізнаюся: її можна розслідувати до безкінечности — життя не вистачить. Але суспільство висуває свої вимоги, визначає часові межі. Ми не можемо це ігнорувати. У максимально стислі терміни ми перейдемо до передачі материалів до суду", — запевнив він.

Також прокурор додав, що його не влаштовують нинышны результати розслыдування, оскыльки ця справа повинна бути пріоритетом номер один.

«З самого початку був втрачений дорогоцінний час, тепер з величезним трудом все надолужуємо. Вам навіть складно уявити весь обсяг роботи, який вже зроблений. Це понад 1500 кримінальних проваджень, які ми об'єднали в одну масштбану справу», — підкреслив Столярчук.

Кріме того, він додав, що «слідча група і керівник Управління спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк бачать цю справу у ракурсі ст. 255 КК — "Організація організованої злочинної групи".


«У ролі організатора, на думку слідства, виступає Віктор Янукович", — резюмував прокурор.

Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше родина героя Небесної Сотні отримала повістку до воєнкомату, яка примушувала покійного відправитись на службу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?