Справжній трилер: соцмережі вразило драматичне відео зі смертником в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

Справжній трилер: соцмережі вразило драматичне відео зі смертником в Сирії

Справжній трилер: соцмережі вразило драматичне відео зі смертником в Сирії
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі вразило драматичне відео, на якому показано, як в Сирії намагаються знищити автомобіль смертника терористичного угрупування ІДІЛ, набитий вибухівкою.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Twitter.
"Кращий трилер місяця: на курдів і французів в Сирії мчить смертник на забитій вибухівкою машині, а ті намагаються його знищити", - йдеться в описі до відео.
Російський пропагандистський телеканал "Звезда" повідомляє, що відео було зроблено біля сирійського міста Ракка. На ньому можна побачити автомобіль терориста ІДІЛ, який доверху забитий вибухівкою.
Військові, які беруть участь в операції зі звільнення Ракки від бойовиків ІДІЛ, змогли знищити пікап смертника з другої спроби. Спочатку по авто, яке на повній швидкості наближалося до позицій військових, відкрили вогонь курди, але, як повідомили британські ЗМІ, снаряд, випущений ними, до мети не долетів. Після цього по смертнику відкрили вогонь французькі військові і не промахнулися.
Читайте також: Росія показала, як її авіаносець б'є по Сирії: з'явилися відео


Користувачів мережі вразило відео.





Як повідомляв ONLINE.UA,  міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що літаки Су-33, які знаходилися на борту авіаносного крейсера "Адмірал Кузнєцов", почали бомбити Сирію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?