Спроба бунту в Лук'янівському СІЗО: з'явилося важливе відео
Категорія
Події
Дата публікації

Спроба бунту в Лук'янівському СІЗО: з'явилося важливе відео

Спроба бунту в Лук'янівському СІЗО: з'явилося важливе відео
Джерело:  online.ua

У мережі опубліковано відео з камер спостереження в Лук'янівському СІЗО в Києві, на кадрах якого відображені епізоди  конфлікту екс-бійців батальйону «Торнадо» з охоронцями в'язниці; в той же час, в соцмережах відео сприйняли неоднозначно


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Олени Лунькової.


Лунькова написала, що викладає повний відеозапис з камер спостереження Лук'янівського СІЗО. "Ви справді не вважаєте це нападом?", - звернулася вона до представників влади.


Читайте також:  Москаль вирішив довести, що бійців "Торнадо" судять заслужено: опублікований документ


У мережі опубліковані кадри викликали хвилю коментарів, деякі користувачі не погодилися з журналісткою.


Sasha Shizafrenick: Чого він обіжрався? штукатурки?


Сергій Дудко: Нічого не зрозумію! Кого п ... ять на 3:10?


Ірина Винокурова: На початку, мабуть, охоронцю дають потиличника - він в камуфляжі. А потім свого тримають.


Ольга Карпюк: І де дивитися напад? Відрізав вухо і підійшов до охоронця, показав, щоб той побачив, що він теж людина, такий же, як і він! Чи не бив. Добре, що є відео, яке доводить це!



Олександр Володимирович: Так а де, власне, напад-то хоч? Стандартна дрібниця з охороною в СІЗО№13, там таке часто буває. але цим все як правило і закінчується, а ще відео без звуку, і не відома причина такої поведінки, може, охоронець сам був винен, спровокував такі дії, ви там не були в той момент.



Як повідомляв ONLINE.UA,  раніше народний депутат Ігор Мосійчук заявив, що в Лук'янівському СІЗО стався бунт колишніх бійців "Торнадо", викликаний посиленням режиму їх утримання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?