Спроба вбивства Геращенко: нардеп звернувся до замовників злочину
Категорія
Політика
Дата публікації

Спроба вбивства Геращенко: нардеп звернувся до замовників злочину

Спроба вбивства Геращенко: нардеп звернувся до замовників злочину

Народний депутат  Антон Геращенко, якого спецслужби Росії планували вбити, звернувся до організаторів і замовників замаху.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"Хочу попередити організаторів і замовників моєї ліквідації, що проект "Миротворець", який стоїть у всіх Вас як кістка поперек горла, буде працювати незалежно від того, живий я чи ні. І Вам його знищити не вдасться ні за яких умов", - написав він.
Нардеп додав, що сам факт, того, що він був обраний російськими спецслужбами мішенню для чергового терористичного акту, говорить про те, що те, що він робить для захисту національної безпеки та інтересів України - правильно.
Читайте також: В Україні розповіли, за що Росія хотіла вбити нардепа Геращенко
Він нагадав російським пропагандистським ЗМІ і їх "філіям в Україні", які повідомляють про нібито інсценування замаху на нього, що ввечері 21 січня Шевченківський районний суд заарештував двох підозрюваних у справі про замах на життя нардепа на два місяці, без права внесення застави.
"При виборі запобіжного заходу, суд врахував як обсяг наведених слідчими і прокурорами доказів з причетності до планування та підготовки мого вбивства, так і факт того, що один з двох затриманих був достроково амністований окупаційними властями Криму спецслужбами РФ для участі в підривній роботі проти України, що, до речі, зроблено вже не в перший раз. По 112 статті кримінального кодексу їм обом загрожує міра покарання аж до довічного ув'язнення", - зазначив Геращенко.
"Підозрювані в організації моєї ліквідації є важливими свідками організації планомірного і цілеспрямованого державного тероризму з Російської Федерації. Їх життя і безпека повинна бути поза небезпекою, для того щоб вони допомогли розкрити диверсійно - терористичну мережу, яка продовжує свою роботу в Україні й запобігти подальшим терористичним актам проти українських журналістів і політиків", - додав нардеп.





Як повідомляв ONLINE.UA,  21 січня Служба безпеки України запобігла в Києві замаху на нардепа, який планували здійснити російські спецслужби.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?