Спустіться на землю: КМДА знову обурилась поведінкою киян
Категорія
Україна
Дата публікації

Спустіться на землю: КМДА знову обурилась поведінкою киян

Спустіться на землю: КМДА знову обурилась поведінкою киян
Джерело:  online.ua

Київський мер Віталій Кличко заявив, що половина киян, у яких виявили коронавірус COVID-19 минулої доби, не залишали Україну. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг у середу, 1 квітня.

За словами очільника міста, це говорить про поширення інфекції у столиці. Серед виявлених хворих дитина віком трохи більше року.

Мер також зазначив, що жорсткі заходи показали свій позитивний результат.

"Якби ми цього не зробили раніше і ще почекали б, то сьогодні картина була б зовсім іншою. Усім, хто каже: "не вірю в загрозу — і це не про мене" скажу: спустіться на землю. Припиніть вештатися містом, ігноруючи обмеження, які запровадили, щоб вас врятувати", - закликав Кличко.

Станом на ранок у середу, 1 квітня, на території України виявили 669 випадків нового коронавірусу. Смерть інфекція спровокувала у 17 випадках. Також 10 українців одужали.

Як повідомляв ONLINE.UA, українців цікавить питання, скільки саме доведеться вести цю боротьбу та коли з’явиться можливість повернутися до нормального життя. Очільник МВС Арсен Аваков вже озвучив свій прогноз — за його словами, це може статися вже після 15 травня. Глава відомства наголосив, що наразі ніхто не знає, коли в Україні закінчиться пандемія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?