Срна: "Шахтар" буде боротися в Іспанії
Категорія
Спорт
Дата публікації

Срна: "Шахтар" буде боротися в Іспанії

Срна: "Шахтар" буде боротися в Іспанії
Джерело:  online.ua

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна впевнений, що "гірники" здатні обіграти "Севілью" і вийти в фінал Ліги Європи.
ДИВІТЬСЯ: Шахтар - Севілья - 2-2: відео огляд матчу 1/2 фіналу Ліги Європи
"У першому таймі сильнішими були ми, а в другому - "Севілья". Потрібно було знімати всі питання ще в перші 45 хвилин. У нас було більше моментів, але, на жаль, пропустили. У другій половині зустрічі був психологічний і фізичний спад. "Севілья" змінила тактику і відчула впевненість. Але ми билися до кінця. всі наші футболісти хотіли перемогти, видали свій максимум! Після того як пропустили, зібралися, показали характер, хороший футбол, весь час атакували і мали забивати ще.
Зараз шансів більше у севільців, проте ми не будемо опускати руки. Поїдемо в Іспанію і будемо битися. Ви знаєте, що "Шахтар" переміг своїх суперників на виїзді, чому б не повторити те ж саме і з "Севільєю".
Щодо епізоду з пенальті я питав Факундо, він відповів, що дотик був. Що ж, зараз вже нічого не зміниш. Треба готуватися далі, у футболі все можливо.
Вірю в свою команду, ми можемо добитися хорошого результату на виїзді. Може, рахунок 2:2 в нашій третій зустрічі з "Севільєю" на щастя для нас, подивимося", - сказав Срна в інтерв'ю клубній прес-службі.
ЧИТАЙТЕ: Коноплянка поділився емоціями після битви з "Шахтарем" в Лізі Європи
Що стосується жовтої картки Срни в кінці матчу, то Даріо заспокоїв уболівальників.
"Мої попередні картки в півфіналі "згоріли", тому в наступному матчі я можу брати участь", - сказав Даріо.
Нагадаємо, матч-відповідь відбудеться 5 травня в Севільї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?