США безжалісно покарали Путіна за Україну - що відомо
Категорія
Політика
Дата публікації

США безжалісно покарали Путіна за Україну - що відомо

США безжалісно покарали Путіна за Україну - що відомо
Джерело:  online.ua

Офіційний Вашингтон завдав нового безжалісного удару по оточенню російського президента Володимира Путіна. 23 вересня США розширили санкції проти Росії, під які потрапили ще вісім громадян РФ і сім організацій. Санкції вводяться у зв'язку з ситуацією в Україні, кіберзлочинами і втручанням Росії у вибори в США. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу Мінфіну США.

У повідомленні відомства зазначено, що під нові американські санкції потрапили Борис Гайковіч, Олена Іванова, Надія Кучумова, Владислав Занін, Олександр Кузін, Дмитро Ситий, Євген Ходотов, Микита Ковалевський. Також обмеження введені проти російських компаній Acex OY, GCH Finland OY, Optima Freight OY і Unicum Trade OY - всі вони знаходяться за однією і тією ж адресою в Фінляндії. Крім того, в списку санкцій компанії Lobaye Invest, ТОВ "М-Фінанс" і АТ НПП ПТ "Океанос". Більшість з них пов'язані з бізнесменом Євгеном Пригожиним, так званим кухарем президента Росії.

Як відомо, під керівництвом Пригожиним діялатак звана "фабрика інтернет-тролів", яку в США звинуватили у втручанні в президентські вибори 2016 року. Крім того, він фінансує діяльність приватної військової компанії Вагнера. Найманці ПГК Вагнера воювали проти України на Донбасі, їх також фіксували в Сирії та інших країнах, де, як стверджує Кремль, російських військових немає.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в команді українського лідера Володимира Зеленського відреагували на плани російського онлайн-ритейлера Wildberries вийти на український ринок. Глава Мінкульту Олександр Ткаченко запропонував ввести санкції проти Wildberriesм і інших російських онлайн-сервісів, так як вони пропагують і пропонують українцям продукцію різного роду і контент російського походження в розрізі продуктів і серіалів, які заборонені законом.е Ружанський в районі населеного пункту Барановичі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?