США готує для РФ "санкції з пекла": що це означає
Категорія
Політика
Дата публікації

США готує для РФ "санкції з пекла": що це означає

США готує для РФ "санкції з пекла": що це означає
Джерело:  online.ua

В Сенаті США планують розглянути двопартійний законопроект "Акт щодо захисту американської безпеки від агресії Кремля". Про це розповів голова комітету Сенату США з міжнародних справ, республіканець Джим Ріш, однак не вказав терміни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Цей законопроєкт, відомий як DASKA, запровадить жорсткі санкції проти Росії за її втручання у вибори в США та агресію проти України. Один із його авторів, республіканський сенатор Ліндсі Грем, назвав ініціативу "законопроектом про санкції з пекла". DASKA запровадить жорсткі заходи щодо нафтогазового сектора Росії, який складає близько 40 відсотків доходів Москви, зокрема обмеження стосовно осіб, які надають товари, послуги або фінансування для підтримки розвитку нафтовидобування в країні", - сказно в повідомленні.

Варто зазначити, що російські державні енергетичні підприємства за межами Росії, зокрема інвестиції в проекти скрапленого природного газу, також потраплять під санкції в разі схвалення документа.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  офіційний Київ продовжив на 2020 рік дію заборони на ввезення в країну російських товарів.  Відповідний документ від 5 липня опублікований на сайті Кабміну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?