США готують для Путіна неприємний сюрприз
Категорія
Політика
Дата публікації

США готують для Путіна неприємний сюрприз

США готують для Путіна неприємний сюрприз
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Майк Помпео повідомив, що найближчим часом розгляне питання про те, чи є РФ країною, яка спонсорує тероризм. Варто зазначити, що даний законопроєкт уже схвалив Комітет закордонних справ Сенату, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Bloomberg".

"Окрім того, Держдеп Штатів буде вирішувати, чи слід оголосити іноземними терористичними організаціями збройні формування бойовиків на Донбасі. Наразі відомо, що законопроєкт на розгляд виніс республіканський сенатор Корі Гарднер", - сказано в повідомленні.

Він вимагає від Держдепартаменту протягом 3 місяців встановити й доповісти Конгресу, чи відповідає РФ встановленим американським законодавством критеріям для внесення її до списку держав – спонсорів тероризму. Варто зазначити, що рішення про внесення у такий список ухвалює саме очільник Держдепу - Майк Помпео. В список потрапляють країни, які "неодноразово підтримували акти міжнародного тероризму". Наразі до списку належать Північна Корея, Іран, Сирія і Судан.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше офіційний Вашингтон вирішив внести рекордну кількість приватних осіб і організацій у санкційні списки на цьому тижні в зв’язку з Днем захисту прав людини. З такою гучною заявою виступив глава Держдепу США Майк Помпео.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?