США і Британія готують нову неприємність для Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

США і Британія готують нову неприємність для Путіна

США і Британія готують нову неприємність для Путіна
Джерело:  Reuters

США і Великобританія обговорюють нові санкції проти Росії і Сирії у зв'язку з  військовими злочинами режиму Башара Асада і його союзника президента РФ Володимира Путіна в Алеппо.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.
"Дуже важливо, що ми зберігаємо тиск і є багато нових заходів, які ми пропонуємо, в тому числі санкції проти сирійського режиму і його прихильників, заходи щодо притягнення винних у скоєнні військових злочинів в рамках юрисдикції Міжнародного кримінального суду", - заявив міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон на спільній прес-конференції з держсекретарем США Джоном Керрі.
Британський міністр назвав сумнівною перемогу Росії й Ірану у війні в Сирії і навіть в битві за Алеппо, закликавши керівництво країн проявити волю до врегулювання конфлікту.
Керрі в свою чергу підтвердив, що США і їх союзники розглядають додаткові санкції щодо ситуації в Сирії.
"Ми розглядаємо можливість введення додаткових санкцій проти Росії... президент США Барак Обама як і раніше пропонує різні варіанти взаємодії з РФ по Сирії. Ми продовжимо це обговорювати і зрозуміємо, що робити, протягом декількох днів", - зазначив Керрі.
Як повідомляв ONLINE.UA, канцлер Німеччини  Ангела Меркель має намір агітувати Євросоюз посилити санкції проти Росії за дії Путіна в Сирії; її рішучість підтримав президент США Барак Обама.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?