США пішли на радикальний крок через загрозу терактів
Категорія
Світ
Дата публікації

США пішли на радикальний крок через загрозу терактів

США пішли на радикальний крок через загрозу терактів
Джерело:  BBC

У США через загрозу терористичних актів заборонять проносити в літаки в ручній поклажі ноутбуки та планшети на рейси з восьми країн.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC.
Джерела в уряді США повідомили виданню, що це рішення торкнеться рейсів з країн Близького Сходу і Північної Африки і вплине на дев'ять авіакомпаній, що працюють з 10 аеропортами країни.
Читайте також: В США обвалився рейтинг Трампа: названа рекордна цифра
Виданню повідомили, що заборона також стосуватиметься DVD-плеєрів та електронних ігор. Мобільні телефони, як і раніше, буде дозволено провозити в ручній поклажі.
У BBC також уточнили, що департамент внутрішньої безпеки відмовився від коментарів, але оголошення рішення очікується вже сьогодні.
Як повідомляв ONLINE.UA, в січні президент США Дональд Трамп підписав указ, яким на невизначений термін припинив прийом сирійських біженців в країну і заморозив на 120 днів програму прийому іммігрантів з інших країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?