США показали нову потужну зброю: в мережі в захваті від відео
Категорія
Світ
Дата публікації

США показали нову потужну зброю: в мережі в захваті від відео

США показали нову потужну зброю: в мережі в захваті від відео
Джерело:  online.ua

У мережі викликало захват відео з військових навчань США, в ході яких було здійснено випробування нових безпілотних літальних апаратів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Business Insider
Дрони Perdix, розроблені студентами Массачусетського технологічного інституту і призначені для використання у військових цілях, мають розмір близько 30 сантиметрів. У безпілотників складається переднє і заднє крило. Після запуску дрони низько пролітають над ціллю і передають на борт літака розвіддані. Вони можуть служити, наприклад, для спостереження за ворожою авіацією.
"Як я і кажу років п'ять уже - якщо хтось раптом вирішить повоювати з США, війну краще починати з виведення на геостаціонарну орбіту тонн 500 канцелярських скріпок з парою тактичних ядерних зарядів на додачу. Потім можна і інші орбіти зас*ати. Без цього буде не війна, а побиття немовлят (нє, ну партизанити, карбомбить і взагалі ігіліть ви довго ще зможете, але саме воювати - пару днів)", - прокоментував відео журналіст Антон Швець в соцмережі.


Інші користувачі мережі поділяють його думку.

Anton Pavlushko: Це що, Росії кінець чи що?
Коля Южаков: І без жодних дронів воювати з США безнадійно. Ніхто при здоровому глузді не може атакувати їх і сподіватися завдати поразки. Нюанс в тому, що така зброя має забезпечити значну перевагу при нападі і знизити ймовірність неприйнятного збитку.
Як повідомляв ONLINE.UA, 27 липня минулого року в Україну прийшла партія безпілотних літальних апаратів від США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?