США показали відео стрільб танків у Польщі: в Росії зляться
Категорія
Світ
Дата публікації

США показали відео стрільб танків у Польщі: в Росії зляться

США показали відео стрільб танків у Польщі: в Росії зляться
Джерело:  online.ua

Армія США показала відео бойових стрільб основних бойових танків М1А2 і БМП M2А2 Bradley в ході навчань на полігоні Свентошув у Польщі, чим розлютила російський сегмент соціальних мереж.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube.
Маневри пройшли в рамках ініціативи Atlantic Resolve щодо стримування Росії в Східній Європі.
Читайте також: Танки США в Польщі: відео з бойовою технікою і солдатами захопило соцмережі
Росіяни обурюються через навчання НАТО в Польщі.
Fat Karlsson: Колись Польща була основою організації країн Варшавського договору, територією, повністю залежною від Москви. Тепер по ній їздять танки країн НАТО і навіть відбуваються стрільби. І це відбувається за дружнього до Росії президента США - Трампа, на якого покладалося стільки надій.






Як повідомляв ONLINE.UA, на початку січня в Європу прибула техніка американської бронетанкової бригади, а також близько 3,5 тисяч військових.
Серед техніки, яку доставили в європейські порти, були танки, бойові машини піхоти і артилерійські установки.
Раніше партія американської бронетехніки прибула на базу в голландське місто Ехелсхоф, де було надано місце для розміщення "стратегічно важливого військового арсеналу" армії США, в який входять танки Abrams, бойові машини Bradley і самохідні гаубиці Paladin.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?