США попросили Путіна думати, що він говорить
Категорія
Світ
Дата публікації

США попросили Путіна думати, що він говорить

США попросили Путіна думати, що він говорить
Джерело:  РБК

У Пентагоні висловили занепокоєння щодо  слів президента Росії Володимира Путіна про кінець безбідного життя для країн, які мають систему ПРО.


Про це заявив заступник глави Пентагону Роберт Уорк, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК.


"Вашингтон надзвичайно стурбований погрозами, подібними тій, яку президент Росії Володимир Путін висловив на адресу системи ПРО. На цьому тижні глава держави заявив, що російська влада буде змушена подумати про купірування загроз для нацбезпеки після відкриття наземної американської бази протиракетної оборони в Румунії", - заявив Роберт Уорк.


"Ці слова - частина моделі загроз, і ми б хотіли попросити російську владу думати про те, що вона говорить, тому що ми хочемо працювати з ними, якщо зможемо. Але такі погрози дуже проблематичні і надзвичайно нас турбують", - додав заступник голови Пентагону.


Крім іншого, Уорк також висловив надію, що Росія перегляне свою позицію і перестане агресивно ставитися до сусідів і США.


Як повідомляв ONLINE.UA,  США і кілька країн Північної Європи висловилися на користь продовження санкцій проти Росії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?