США прийняли рішення про ліквідацію Путіна: в Росії зробили гучну заяву
Категорія
Світ
Дата публікації

США прийняли рішення про ліквідацію Путіна: в Росії зробили гучну заяву

США прийняли рішення про ліквідацію Путіна: в Росії зробили гучну заяву
Джерело:  online.ua

У США прийняли рішення про усунення президента Росії  Володимира Путіна  після його втручання у вибори американського президента.
Про це в блозі на ONLINE.UA заявив російський фінансист і блогер Слава Рабинович.
"Є одна велика проблема, яку Путін не розуміє і не може оцінити своєю гебешною головою. Ця проблема - значення слів "національні інтереси США" для тих людей, які обираються в інститути американської державної влади - для президента США, для Конгресу, Сенату і Верховного суду. Я емігрував з СРСР в 1988 році, у віці 22 років, і прожив в США 8 років, отримавши американське громадянство ще на початку 90-х. Це неважливо, що я вже 20 років знову постійно живу в Росії - я щодня слідкую за тим, що відбувається в США, і часто буваю в Америці фізично. Ось уже скоро як 30 років поспіль я вивчаю саме те, що називається "національними інтересами США", і те, як захист цих інтересів - як би вони не розумілися лідерами і народом США в різні десятиліття - має на увазі ті чи інші дії Америки, будь то залучення США у Другу Світову війну, маккартизм, Карибська криза, Холодна війна, допомога Росії після розпаду СРСР, події 9/11, полювання за Усамою бен Ладеном і т.д. , і т.п", - сказав він.
За його словами, дії Путіна проти США спричинять серйозні наслідки.
"Путін не розуміє і не може зрозуміти, що такі його дії проти національних інтересів США вже призвели до того, що він оголошений одним з головних ворогів США і буде виведений з гри. Буде елімінований. Його занадто "круті" дії проти самих базових національних інтересів США не мають на увазі іншого сценарію", - зазначив Рабинович.
Читайте також: У США висловилися про можливу військову відповідь Путіну
"Американська розвідка оприлюднила доповідь про втручання Росії в президентські вибори в США. "Ми заявляємо, що російський президент Володимир Путін наказав провести кампанію "втручання" у вибори в США", - йдеться в документі. "Ми заявляємо, що російський президент Володимир Путін перейшов червону риску на нашій території і тепер буде виведений з гри", - мається на увазі між рядків", - додав економіст.
Він упевнений, що в США вже прийняли рішення, що далі робити з Путіним.
"Мій 30-річний досвід вивчення принципу захисту "національних інтересів США" говорить про те, що рішення про ліквідацію Путіна прийнято і буде приведено у виконання. Багато хто заперечить - мовляв, США нічого не могли вдіяти зи"Імперією Зла" протягом довгих десятиліть. По-перше, "Імперія Зла" вже не та: "вставання з калєн", самі знаєте, не вийшло... По-друге, за часів СРСР т.зв. "радянські еліти" не мали інтересів на Заході, а зараз мають, причому найголовніші для них. По-третє, ера Інтернету прискорює час", - пояснив Рабінович.
Більше  читайте у блозі Слави Рабиновича на ONLINE.UA: США прийняли остаточне рішення про долю Путіна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?