США розсекретили шокуючий компромат на Трампа по Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

США розсекретили шокуючий компромат на Трампа по Україні

США розсекретили шокуючий компромат на Трампа по Україні
Джерело:  online.ua

В Україні все ж велося незаконне стеження за експослом США Марі Йованович. Це доводить нова порція компромату на президента США Дональда Трампа в справі по його імпічмент, яку оприлюднила Палата представників. Це документи від Льва Парнасу, помічника адвоката американського глави Руді Джуліані, передає ONLINE.UA з посиланням на CNN.

В опублікованих доказах стеження за Йованович, коли вона перебувала на посаді посла в Україні, є скріншоти текстових повідомлень із зображенням кандидата в конгресмени від республіканців в Коннектикуті Роберта Гайда. Його повідомлення з телефону, ймовірно, стосуються стеження за Йованович. Гайд поділився скріншотами з Парнасом, а той в свою чергу передав свій телефон в Палату представників, де в результаті отримали доступ до цієї інформації.

У скринах листування Гайда з невідомою особою є фото Йованович і інформація про те, що її контакти перевіряються. Всі ці повідомлення третя особа відправляла Гайду з бельгійського номера. Далі з цього ж номера невідомий звітував Хайду: "Нічого не змінилося, вона все ще не на місці, вони сьогодні перевіряють знову. Це підтверджує, що у нас є всередині людина".

Крім того, в нових документах можна простежити зв'язок між Левом Парнасом і Дереком Гарві - помічником конгресмена-республіканця з Палати представників Девіда Нуньєса. З листування випливає, що Парнас і Гарві домовлялися про організацію зустрічей з українськими офіційними особами в готелі Trump International в Вашингтоні.

Нагадаємо, раніше в Палаті представників США зробили заяву про те, що під час каденції в Україні посла США Марі Йованович, за нею нібито здійснювалося незаконне стеження і можливе втручання в роботу її електронних гаджетів приватними особами на замовлення громадян США. Імовірно стеження за Йованович влаштував кандидат в конгресмени від республіканців в Коннектикуті Роберт Гайд.

За цим фактом 16 січня Національна поліція відкрила кримінальні виробництва з розслідування можливого незаконного стеження за експослом США в Україні Марі Йованович. МВС навіть звернулося до ФБР з проханням надати всі матеріали та інформацію про осіб, які можуть бути причетні до цього можливого кримінального злочину.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що адвокат Трампа зважився на резонансне визнання. Джуліані офіційно заявив, що колишній посол Штатів в Україні Марі Йованович заважала йому отримати компромат на опонента Трампа Джо Байдена. За його словами, саме тому він вважав своїм завданням прибрати її з посади.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?