США розширили персональні санкції проти РФ: названі імена
Категорія
Політика
Дата публікації

США розширили персональні санкції проти РФ: названі імена

США розширили персональні санкції проти РФ: названі імена
Джерело:  online.ua

Мінфін США ввів нові санкції проти Росії. В "чорний список" потрапили 14 фізичних осіб і одна компанія, які підозрюються в причетності до втручання у вибори американського президента.

Відповідний документ був опублікований на сайті американського відомства, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Кремлівська доповідь: Мінфін США доповнив "чорний список"

Всі росіяни, які потрапили під санкції, пов'язані з "фабрикою тролів". Також до списку санкцій потрапив "кухар Путіна" - олігарх Євген Пригожин, який підозрюється у фінансуванні "Агентства інтернет-досліджень".

"Адміністрація зіткнулася і протистоїть ворожої кіберактівності Росії, включаючи спробу втручання в американські вибори, руйнівні кібератаки і вторгнення, націлені на критично важливу інфраструктуру",- пояснив голова Мінфіну США Стів Мнучін нові антиросійські санкції.

Серед фігурантів нового санкційного пакета 12 осіб пов'язані з "кремлівською фабрикою тролів", ще двоє з ГРУ - Григорій Молчанов і Сергій Афанасьєв.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в ЄС прийняли важливе рішення щодо санкцій проти РФ за анексію Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?