США спростували завдання авіаудару по складах хімзброї ІДІЛ
Категорія
Світ
Дата публікації

США спростували завдання авіаудару по складах хімзброї ІДІЛ

США спростували завдання авіаудару по складах хімзброї ІДІЛ

Сили коаліції на чолі з США не завдавали авіаударів по складах з хімзброєю "Ісламської держави" в районі сирійського міста Дейр-Ез-Зора.

Про це заявив офіційний представник очолюваної США міжнародної коаліції полковник Джон Дорріан, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс Росії".

"Офіційний представник бачив повідомлення агентства SANA, які стверджують, що авіація коаліції завдала ударів поблизу Дейр-ез-Зора в середу. Це неправда! Це знову навмисна дезінформація!" - написав у Twitter офіційний представник операції "Рішуча підтримка".

Читайте також: США перехопили розмови військових Асада про хіматаку в Сирії - ЗМІ

Раніше повідомлялося, що літаки коаліції на чолі з США завдали удару в районі 17.30-17.50 по складу ІД, де була велика кількість іноземних найманців. На місці удару утворилася біла хмара, потім жовта, що говорить про наявність великої кількості отруйних речовин. Повідомлялося, що в результаті авіаудару загинули сотні бойовиків і мирних жителів.

Нагадаємо, 4 квітня в результаті хімічної атаки в сирійському місті Хан-Шейхун загинули понад 80 осіб, включаючи більш десяти дітей.

Як повідомляв ONLINE.UA, Росія заблокувала прийняття проекту резолюції Радбезу ООН, яка засуджує застосування хімічної зброї в сирійському місті Хан-Шейхун.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?