США та ЄС готують потужний санкційний удар по РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

США та ЄС готують потужний санкційний удар по РФ

США та ЄС готують потужний санкційний удар по РФ
Джерело:  online.ua

Сполучені Штати і ЄС наблизилися до завершення процесу узгодження пакету нових санкцій проти РФ, які будуть запроваджені через захоплення українських кораблів у Керченській протоці. Про це пише газета Financial Times з посиланням на свої анонімні джерела, передає ONLINE.UA.

"Західні країни наблизились до узгодження ряду нових санкцій проти РФ у скоординованих зусиллях, спрямованих на покарання Москви за її агресію проти України в Чорному морі", - йдеться у статті.

Джерела видання стверджують, що обмеження можуть бути запроваджені у найближчі 2 місяці проти компаній і фізичних осіб, пов'язаних з нападом на українські кораблі і захопленням їхніх екіпажів.Вказано, що 18 лютого голови дипломатичних відомств країн ЄС повинні будуть обговорити питання про запровадження нових санкцій.

Як повідомляє телеканал Sky News з посиланням на джерела, Брюссель і Вашингтон планують скоординувати свої дії для того, щоб посилити тиск на режим президента РФ Володимира Путіна.

Як повідомляв ONLINE.UA, 25 жовтня  Європейський парламент схвалив проект резолюції по Криму і Донбасу, яка передбачає посилення санкцій проти Росії в разі загострення ситуації в Азовському морі.  Європейські парламентарії визнали, що Росія намагається привласнити Азовське море.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?