США та Європа домовились щодо санкцій проти Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

США та Європа домовились щодо санкцій проти Росії

США та Європа домовились щодо санкцій проти Росії

Адміністрація президента США Дональда Трампа і представники Євросоюзу домовилися про необхідність зберегти санкції проти Росії до виконання нею Мінських домовленостей.
Про це заявила глава європейської дипломатії Федеріка Могерини, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на її інтерв'ю The Wall Street Journal.
"Ми домовилися, що Мінські угоди повинні бути виконані в повному обсязі, і про те, що санкції пов'язані з повною реалізацією цих угод", - підкреслила вона.


Читайте також: У Трампа зробили ще одну сумну для Росії заяву

Могерини додала, що ситуація на Донбасі і санкції проти Росії були однією з тем її зустрічі з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  президент США Дональд Трамп, котрому приписують бажання домовитись з президентом РФ Володимиром Путіним щодо антиросійських санкцій, здивував висловлюванням про Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?