США ввели нові санкції проти Росії: ЗМІ дізналися деталі
Категорія
Світ
Дата публікації

США ввели нові санкції проти Росії: ЗМІ дізналися деталі

США ввели нові санкції проти Росії: ЗМІ дізналися деталі
Джерело:  ТАРС

Американці ввели санкції проти восьми російських компаній, підозрюваних в порушенні законодавства США про торгівлю з Іраном, КНДР і Сирією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву ТАРС неназваного представника адміністрації США.
За словами американського чиновника, рішення про введення санкцій було прийнято стосовно восьми російських організацій, які підозрюють у порушенні національного законодавства США про нерозповсюдження відносно Ірану, КНДР і Сирії від 2009 року.
Читайте також: В Росії прийнято закон про "жертв санкцій": соцмережі розбурхані
У чорний список США потрапили: акціонерне товариство "Рособоронекспорт", АТ "150-й авіаційний ремонтний завод", зовнішньоекономічне об'єднання "Авіаекспорт", АТ "Науково-виробниче об'єднання "Базальт", АТ "Науково-виробнича корпорація "Конструкторське бюро машинобудування", Ульяновський інститут цивільної авіації, Уральський навчально-тренувальний центр цивільної авіації, Військово-повітряна академія.
Всі ці підприємства звинувачуються у порушенні положень американського закону про нерозповсюдження, при цьому, в чому конкретно полягають претензії, джерело не повідомило.
Як повідомляв ONLINE.UA у Євросоюзі продовжили санкції проти РФ: відповідне рішення було прийнято Радою Євросоюзу щодо фізосіб і організацій з України та Росії, які несуть загрозу територіальній цілісності та суверенітету української держави.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?