США звинуватили Путіна в огидних діях
Категорія
Світ
Дата публікації

США звинуватили Путіна в огидних діях

США звинуватили Путіна в огидних діях

США засудили авіаудари армії Башара Асада і російської армії, головнокомандувачем якої є президент РФ Володимир Путін, по медичних закладах у східній частині сирійського міста Алеппо.
Про це сказала радник президента США з питань національної безпеки Сьюзан Райс, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Deutsche Welle.
"США рішуче засуджують ці жахливі атаки проти медичної інфраструктури і співробітників гуманітарних організацій. Цим огидним діям не може бути виправдання", - заявила Райс.
За її словами, США "вимагають негайного припинення цих бомбардувань і закликають Росію негайно прийняти кроки для припинення насильства і сприяти доставці гуманітарної допомоги для сирійського народу".
"Сирійський режим і його союзники, особливо Росія, несуть відповідальність за безпосередні і довгострокові наслідки цих дій в Сирії і за її межами", - додала представниця Білого дому.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Міністерство оборони Росії показало відео нанесення авіаударів винищувачів Су-33 з авіаносця "Адмірал Кузнєцов" по бойовиках угруповання Джабхат ан-Нусра в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?