ССО зайшли в окопи росіян та знищили десять солдат — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

ССО зайшли в окопи росіян та знищили десять солдат — відео

ССО зайшли в окопи росіян та знищили десять солдат — відео
Джерело:  online.ua

Воїни Сил спеціальних операцій зайшли в окопи росіян з тилу та знищили 10 окупантів на Південному напрямку.

Джерело: ССО

Сили ССО зайшли в окопи ворога з тилу

Повідомляється, що воїни ССО України з тилу зайшли в окопи противника на Південному напрямку і знищили 10 окупантів.

У ССО зазначили, що на півдні під час виконання завдання оператори морського центру спеціального призначення змогли зайти в тил до ворога. Бойова група воїнів ССО застала противника зненацька.

Оговтавшись від несподіванки деякі солдати противника намагалися чинити опір. Але, як видно по відео, знятому одним із наших воїнів – дарма.

Воїни ССО врятували п’ятьох окупантів

Раніше в ССО розповіли, що п’ятеро російських окупантів, врятованих воїнами ССО, взято в полон.

Підірвавши Каховську ГЕС російське командування жодним чином не зважило на життя власного особового складу. Адже, після розливу води десятки окупантів лишилися відрізаними від великої землі на затоплених позиціях на Херсонщині, - повідомили в ССО.

Воїни ССО, отримавши інформацію про можливість взяти в полон противника, вирушили по нього і завантажили п’ятьох ворожих бійців на човни.

В цей час з інших позицій противник вдарив по човнам, незважаючи на те, що на них перебували і його ж товариші. Попри це усіх полонених доставили живими на узбережжя. Воїни ССО України під час місії не постраждали.

Полонені окупанти розповіли, що вони належать до підрозділу «Шторм Z». У ССО уточнили, що ці загони російське Міноборони комплектує за тим же принципом, що і формування «Вагнер»: основу складають засуджені росіяни, що відбувають покарання у тюрмах. За участь у війні проти України їм обіцяють амністію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?