Стала відома доля Залізного трону із зони АТО: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Стала відома доля Залізного трону із зони АТО: опубліковані фото

Стала відома доля Залізного трону із зони АТО: опубліковані фото
Джерело:  Укрінформ

Копію Залізного трону, створену українськими військовими за аналогією з серіалом "Гра престолів" в зоні АТО з осколків розірваних снарядів і броні

, продали на аукціоні за 150 тисяч гривень.


Про це повідомляє з посиланням на

Укрінформ

.


Запорізький активіст Тарас Бєлки розповів, що як тільки залізний трон був виставлений на аукціон, його організаторам надійшло понад 30 пропозицій, а придбав його за 150 тисяч гртвень запорізький бізнесмен. Розголошувати своє ім'я, за словами організаторів аукціону, бізнесмен не захотів.


Читайте також: "Гра престолів" в центрі Києва стала хітом мережі: опубліковано відео


За словами активіста, кошти підприємець повинен перерахувати НЕ організаторам аукціону, а направити безпосередньо на придбання тепловізора та машини для бійців, які перебувають на передовій в зоні АТО.


"Сьогодні, ми вважаємо, для волонтерів та активістів не дуже добре працювати з готівкою. Тому ми домовилися з переможцем аукціону про те, що він не нам перерахує гроші, а забезпечить придбання на еквівалентну суму тепловізора і машини", - сказав активіст.


Інтернет-аукціон з продажу "Залізного трону" з осколків був оголошений 14 листопада.



Як повідомляв ONLINE.UA,  в мережі з'явився відеоролик, в якому під музику з серіалу "Гра престолів" показані кадри війни на Донбасі, зокрема, "Залізний трон" зі снарядів, що прилітали в Авдіївку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?