Стала відома кількість знищених бойовиків ЧВК Вагнера в Попасній
Категорія
Україна
Дата публікації

Стала відома кількість знищених бойовиків ЧВК Вагнера в Попасній

Стала відома кількість  знищених бойовиків ЧВК Вагнера в Попасній
Джерело:  online.ua

За інформацією керівника Луганської ОВА Сергія Гайдая, влучним ударом ЗСУ в окупованій кремлівською армією Попасній на Луганщині був зруйнований штаб ЧВК "Вагнера" та знищенно понад 100 кремлівських найманців.

Джерело: Telegram-канал Сергія Гайдая

ЗСУ знищили більше 100 кремлівських найманців з ЧВК Вагнера у Попасній 

Нещодавно ми бачили "бавовну", яка відбулася у Попасній. Поки що деталей не будемо озвучувати, але, якщо виявиться, що там понад 100 "вагнерівців" з керівного складу загинуло - це для нас вже не буде новиною, - зазначив Гайдай.

За його словами, інформація про ліквідацію керівника ЧВК "Вагнера" Євгена Пригожина, який входить у оточення диктатора Путіна, не відповідає дійсності.

Фото - facebook.com/den.kazansky

Але, за словами керівника Луганської ОВА, серед загиблих через влучний удар ЗСУ точно є заступники Пригожина.

На жаль, скоріше за все саме з приводу кухаря, то нас не порадують, але заступники так і цифра у понад 100 загиблих - так, - підкреслив Гайдай.

Згідно із актуальною на 15 серпня картою бойових дій в Україні від сервісу  Deepstatemap, кремлівська окупаційна армія намагається проводити штурми позицій ЗСУ уздовж усієї лінії фронту. Проте українські військові тримають оборону та завдають втрат ворогу.

У Харківській області окупанти намагаються штурмувати на півночі регіону, а також в районі Ізюма. ЗСУ відбивають атаки і не дають ворогу просунутися далі.

Донбас залишається найважчою ділянкою фронту. Окупанти щоденно штурмують позиції захисників. Найважча ситуація поблизу Бахмута, Соледара, Сіверська, Святогірська та Авдіївки.

У районі Бахмута ворог має частковий успіх, водночас ЗСУ завдали противнику значних втрат біля Соледара.

Російські війська намагаються стримати просування ЗСУ та активно обстрілюють з далекобійної артилерії та авіації населені пункти. Важка ситуація у прифронтових громадах.

У Херсонській та Запорізькій області ЗСУ атакують мости та бази окупантів, знищуючи їх запаси боєприпасів та пального.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?