Стала відома причина смерті вокаліста Soundgarden
Категорія
Світ
Дата публікації

Стала відома причина смерті вокаліста Soundgarden

Стала відома причина смерті вокаліста Soundgarden
Джерело:  BBC

Судмедексперти графства Уйен штату Нью-Йорк заявили, що вокаліст і засновник грандж-групи Soundgarden Кріс Корнелл покінчив з собою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на російську службу ВВС.

"Причина смерті встановлена: самогубство через повішення. Повний звіт про результати розтину ще не завершено", - повідомив судовий патологоанатом.

Напередодні 52-річний музикант разом зі своєю групою Soundgarden виступив з концертом в Детройті.

Близько опівночі за місцевим часом Корнелл був знайдений лежачим на підлозі у ванній, про що в поліцію повідомив друг сім'ї музиканта, який прийшов його провідати.

Читайте також: Засновник улюбленого телеканалу Трампа Fox News помер у віці 77 років

"Друг сім'ї пішов перевірити, як у нього справи, і виявив його на підлозі у ванній. Тіло передали медичним експертам для встановлення причини смерті", - розповів прес-секретар поліції.

У заяві представника Корнелла раніше говорилося, що його смерть була "раптовою і несподіваною", а її причини ще належить встановити. "Інцидент розслідується як можливе самогубство", - додав він.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Детройті пішов з життя гітарист, композитор та фронтмен гурту Soundgarden Кріс Корнелл. Музиканту було 52 роки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?