Стала відома цікава деталь розмови Порошенка з Трампом
Категорія
Політика
Дата публікації

Стала відома цікава деталь розмови Порошенка з Трампом

Стала відома цікава деталь розмови Порошенка з Трампом
Джерело:  ICTV

Глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін розповів, що  телефонна розмова між президентом Петром Порошенком і американським лідером Дональдом Трампом  була змістовною.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяву Клімкіна в ефірі телеканалу ICTV.
За словами міністра, він був присутній під час розмови глав держав.
"Ця розмова була класною по тональності, атмосфері. Так, як розуміють один одного президенти, мені важливо", - сказав Клімкін, зазначивши, що бесіда була змістовною.
Читайте також: У Путіна розмову Порошенка з Трампом прокоментували цинічною брехнею
Глава українського МЗС розповів, що Трамп ставив "дуже чіткі питання": що відбувається, чому саме зараз, в якому обсязі та який вплив це має.
"Глибина цих питань і бажання зрозуміти, що реально відбувається, і допомогти, для мене були дуже доброю ознакою", - додав міністр.
Як повідомляв ONLINE.UA,  український посол в США Валерій Чалий заявив, що головним позитивом розмови президента України Петра Порошенка з главою Білого дому Дональдом Трампом стало взаємна довіра лідерів двох країн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?