Стали відомі наміри МВФ щодо України
Категорія
Економіка
Дата публікації

Стали відомі наміри МВФ щодо України

Стали відомі наміри МВФ щодо України
Джерело:  online.ua

Міжнародний валютний фонд, який відмовився виділяти кошти представникам "старої України"

, готов продовжити співпрацю з Україною і має намір направити свою місію найближчим часом.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на повідомлення посольства України в США.


"У рамках участі в заходах весняних зборів керуючих в Міжнародному валютному фонді та Світовому банку, що відбуваються в ці дні у Вашингтоні, делегація України на чолі з головою Національного банку Валерією Гонтаревою провела зустріч з директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард", - йдеться в повідомленні.


Під час зустрічі Гонтарєва зазначила першочерговість для України реалізації реформ, передбачених програмою співпраці з МВФ.


Зі свого боку Лагард відзначила готовність Фонду продовжувати підтримку нашої держави на шляху економічних перетворень, а також повідомила про відвідини найближчим часом Україна місією МВФ.


Нагадаємо,  МВФ відмовився брати участь в переговорному або судовому процесі між Україною і Росією щодо "боргу Януковича" в $3 млрд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?