Стали відомі нові подробиці бою на Донбасі, де загинули бійці АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Стали відомі нові подробиці бою на Донбасі, де загинули бійці АТО

Стали відомі нові подробиці бою на Донбасі, де загинули бійці АТО

У Міністерстві оборони розповіли подробиці  бою в зоні АТО на Донбасі, в результаті якого загинули двоє українських військових.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
Спікер Міноборони з питань АТО Олександр Мотузянік на брифінгу розповів, що військові загинули в результаті бойового зіткнення з ворожою ДРГ на Маріупольському напрямку.
"Вчора близько 14 години ворожа диверсійна група в складі 4 бойовиків висунулася до наших позицій в Березовому, що на захід від Докучаєвська. Переміщення ворожої групи було помічено нашими військовими, які відкрили вогонь на ураження", - повідомив він.

Читайте також: Бойовики ДНР продовжують обстріли: з'явилося нове відео з передової АТО
Мотузянік додав, що після півгодинного бою бойовики відступили, але в результаті зіткнення двоє українських військовослужбовців загинули.
Представник Міноборони також повідомив, що на Маріупольському напрямку в минулу добу була найбільш напружена обстановка - зафіксовано 40 обстрілів, 11 з яких з важкого озброєння.
Як повідомляв ONLINE.UA, екс-командир угрупування "Схід"  Олександр Ходаковський звернувся до мирних жителів окупованого Донбасу, заявивши, що у них не вийде зупинити людей, у яких є зброя в руках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?