Стали відомі нові подробиці вибуху в Києві: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Стали відомі нові подробиці вибуху в Києві: опубліковано відео

Національна поліція України
Стали відомі нові подробиці вибуху в Києві: опубліковано відео

У київському управлінні Національної поліції розповіли, що в Солом'янському районі столиці спрацював невідомий вибуховий пристрій.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу столичного управління Нацполіції.
Повідомляється, що пізно ввечері 23 березня стався вибух невстановленого предмета, в результаті якого було пошкоджено лавочку і в прилеглому будинку вилетіли кілька шибок у вікнах, постраждалих немає.
"Пошкоджено лавочку і прибудинкову територію. Також в декількох вікнах в прилеглому будинку посипалося скло. Місце оточене і обстежується. На місце виїхали вибухотехніки", - йдеться в повідомленні.
За первинними оцінками експертів, невстановлену ​​вибухонебезпечну речовину або предмет поклали на лавочку, після чого цей предмет вибухнув.
"Попередньо ніяких металевих фрагментів або осколків предмета, що вибухнув, не виявлено, що не характерно для вибуху гранати", - відзначили в Нацполіції.


Нагадаємо, вибух в Солом'янському районі Києва стався 23 березня пізно ввечері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?