Стали відомі нові суперники збірної України перед Євро-2016
Категорія
Спорт
Дата публікації

Стали відомі нові суперники збірної України перед Євро-2016

Стали відомі нові суперники збірної України перед Євро-2016
Джерело:  dynamo.kiev.ua

Збірна України з футболу зіграє три контрольні матчі на заключній стадії підготовки до Євро-2016.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на віце-президента ФФУ Володимир Лашкула, який в коментарі "Футбол 24" розповів про потенційних суперників команди Михайла Фоменка на заключному етапі підготовки.
За словами Лашкула, на сьогоднішній день є домовленість грати 29 травня c Румунією, 2 або 3 червня з Албанією а 6 червня з Молдовою.
Також серед можливих суперників був Азербайджан на 29 травня, проте тренерський штаб віддав перевагу Румунії.
"Хотів би почати з того, що як завжди в період підготовки до таких подій, як фінальна частина чемпіонату Європи або чемпіонату світу, з'являється безліч "новонароджених" агентів ФІФА з організації матчів або компаній, які спеціально для цього створюються. І ось вони отримують, припустимо, в Федерації футболу Албанії одну авторизацію як ексклюзивний мандат на організацію товариських матчів, обмінюються цим мандатом між собою і з усіх боків шлють пропозиції. Чому ми довго визначаємося зі спаринг-партнерами? Тому що ми вивчаємо, де реальні пропозиції, а де нереальні. зараз ми вивчаємо, хто з агентів має більше повноважень. Паралельно ми підпишемо листи з Олександром Івановичем Бандурком у федерації футболу цих країн для того, щоб вони підтвердили, кому вони дали повноваження і чи можуть грати в ці дати. Щоб не вийшло, як в одному випадку: коли агент підписав контракт, очікує команду суперників в якомусь місті на матч, а вона не приїжджає. Є агенти, з якими Федерація футболу, наші колеги судяться дотепер. Ми хочемо уникнути цього, тому ретельно опрацьовуємо", - заявив Лашкул.
Нагадаємо, збірна України почне Євро-2016 матчем проти Німеччини, який відбудеться 12 червня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?