Стали відомі особа і мотиви того, хто захопив єгипетський літак: з'явилося фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Стали відомі особа і мотиви того, хто захопив єгипетський літак: з'явилося фото

Стали відомі особа і мотиви того, хто захопив єгипетський літак: з'явилося фото
Джерело:  РІА Новини

Установлено особу чоловіка, який захопив пасажирський літак A320 авіакомпанії EgyptAir.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Людина, яка захопила літак, є єгиптянином 27-28 років на ім'я Ібрагім Самаха. Джерела в єгипетських силових структурах повідомили, що він є професором університету в Олександрії.
За інформацією Sky News, Самаха зажадав надати йому перекладача і політичний притулок на Кіпрі. Також він зажадав передати жінці, яка проживає на Кіпрі, конверт із листом. За даними західних ЗМІ, в конверті - чотири сторінки тексту арабською мовою.
The Telegraph пише, що на Кіпрі проживає колишня дружина Самаха. За даними AFP, урядовець підтвердив, що Ібрагім Самаха в ході переговорів з керівництвом аеропорту Ларнаки просив поговорити з колишньою дружиною. Поліцейські знайшли її і зараз везуть в авіагавань, де перебуває захоплений літак.
Airlive опублікував фото ймовірного "терориста":


Раніше повідомлялося, що терорист, який захопив пасажирський літак Airbus A320 авіакомпанії EgyptAir, дозволив громадянам Єгипту покинути борт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?