Стали відомі особа і подробиці вбивства бізнесмена в Києві: з'явилися нові фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Стали відомі особа і подробиці вбивства бізнесмена в Києві: з'явилися нові фото

Стали відомі особа і подробиці вбивства бізнесмена в Києві: з'явилися нові фото
Джерело:  ТСН

Встановлено особу  підприємця, якого застрелили сьогодні, 6 квітня, в Києві. Ним виявився Тарас Зіновенко - співвласник спортклубу на бульварі Дружби Народів, біля якого і відбулося убивство.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
На місці події перебуває керівник департаменту протидії наркозлочинності МВС Ілля Ківа. Він розповів, що в чоловіка випустили вісім куль.
Подія трапилася 6 квітня близько 13:30, Зіновенко на власному Volkswagen Touareg збирався від'їжджати від спортклубу, коли до його авто повільно під'їхав Volkswagen Passat, з заднього сидіння вийшов чоловік у сірому одязі, окулярах і кашкеті, і вистрілив в Зіновенка з пістолета з глушником.
На місці вбивства працюють криміналісти. У Києві оголошено план-перехоплення - правоохоронці шукають VW Passat темно-синього кольору старого зразка з номерними знаками - АА2984АН.
У вбитого залишилися дружина і маленька дитина.
Нагадаємо, в Святошинському районі Києва в під'їзді багатоповерхівки був убитий 50-річний чоловік. Від вогнепальних поранень він помер ще до приїзду "швидкої".






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?