Стали відомі плани великої інформаційної атаки Росії на Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Стали відомі плани великої інформаційної атаки Росії на Україну

Стали відомі плани великої інформаційної атаки Росії на Україну
Джерело:  online.ua

Російські фахівці з інформаційно-психологічних операцій готують операцію, проведення якої планують на неокупованих територіях України.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку військового журналіста, координатора групи "Інформаційний спротив" і нардепа України Дмитра Тимчука в Facebook.
"Група російських фахівців з інформаційно-психологічних операцій (ІПсО) і в сфері PR, «відряджена» в ДНР, розробила концепцію «інформаційних наступальних операцій», затверджену адміністрацією президента РФ, яку наразі реалізовує керівництво ДНР. Головною цільовою аудиторією при проведенні цієї операції є населення неокупованих територій України (в першу чергу - східних і південних регіонів)", - написав він.
"Два основних напрямки - розкручування тем нівелювання українським керівництвом завоювань Майдану (відсутність покарання представників колишньої влади, корупція, відсутність реформ) і гра на соціально-економічних проблемах. Першим етапом в проведенні операції стало проведення «прямих ліній» керівництва ДНР з жителями неокупованих територій" , - додав Тимчук.
Нагадаємо, раніше Тимчук заявив, що українська армія на сьогодні є реальною силою, яка здатна звільнити Донбас за лічені дні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?