Стали відомі подробиці перевірки Києвом російських військових на кордоні України
Категорія
Події
Дата публікації

Стали відомі подробиці перевірки Києвом російських військових на кордоні України

Стали відомі подробиці перевірки Києвом російських військових на кордоні України

Україна проведе  перевірку російських військових частин, розміщених у Ростовській області Росії біля українського кордону:буде проведено обліт території, сухопутна перевірка і опитування російських командирів підрозділів.

Про це розповів речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник, передає ONLINE.UA з посиланням на  Украинскую правду.

За його словами, метою інспекції російських військових частин є перевірка наявності або відсутності військової діяльності, яка підлягає попереднім повідомленням.
Мотузяник зазначив, що ці заходи будуть проводитися на території Росії з 16 по 19 січня.


Читайте також: Росія може почати велику війну цього року: названа небезпечна для України дата

"До складу інспекційної групи, як планується, увійдуть два представника від України, один представник від Канади і один від Королівства Данії. Інспектування підлягає території зазначеного району Ростовської області Росії, яка безпосередньо прилягає до державного кордону України", - сказав він.


При цьому спікер додав, що в ході перевірки планується отримання інформації від російських командирів підрозділів, вертолітний обліт і сухопутна перевірка району.


"Як планується, за підсумками цього інспекційного заходу буде підготовлено офіційний звіт, та про його результати повідомлять державам-учасникам ОБСЄ", - резюмував він.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в Росії заявили про надання Україні дозволу на перевірку російських військових у Ростовській області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?