Стали відомі подробиці візиту помічника Путіна на Донбас
Категорія
Україна
Дата публікації

Стали відомі подробиці візиту помічника Путіна на Донбас

Стали відомі подробиці візиту помічника Путіна на Донбас
Джерело:  online.ua

Помічник президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков днями прибув на окуповані території Донбасу з метою зустрічі з ватажками так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України.
"29 квітня в Сніжному відбулася закрита нарада "керівного" складу ДНР за участю "російських кураторів": помічника президента РФ Суркова, заступника головнокомандувача СВ ЗС РФ генерал-полковника Ленцова, командувача 58 Армії ВС РФ генерал-лейтенанта Гурульова і командувача 1 АК генерал майора ЗС РФ Асапова, а також чотирьох представників ділових кіл регіону. Основна увага приділялася питанням розвитку обстановки на лінії зіткнення і планам подальших дій, стану промислової інфраструктури, а також вивезення на територію РФ виробничих потужностей з Харцизька, Тореза і Шахтарська", - відзначають в розвідці.
При цьому в ГУР підкреслили, що "під час наради представниками РФ було піддано жорсткій критиці діяльність ватажка ДНР Олександра Захарченка і його нездатність виконувати завдання, поставлені російським командуванням, в тому числі по витісненню сил АТО з позицій в районі Авдіївки і розподілу російської фінансової та військової допомоги".
"Організацію подальших збройних провокацій в районах Ясинувата, Авдіївка, Мар'їнка, Докучаєвськ, Новотроїцьке, Майорське, Зайцеве планується доручити "міністру оборони ДНР" Кононову", - підсумували в ГУР.
Нагадаємо, Владислав Сурков розповідав, скільки зможуть утриматися на своїх "посадах" ватажки так званих ДНР і ЛНР Олександр Захарченко та Ігор Плотницкий відповідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?