Стали з колін: у кума Порошенка посміялися з того, як США проїхалися по Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Стали з колін: у кума Порошенка посміялися з того, як США проїхалися по Росії

Стали з колін: у кума Порошенка посміялися з того, як США проїхалися по Росії
Джерело:  online.ua

Глава оборонного відомства США Ештон Картер порівняв Росію з Північною Кореєю і назвав їх можливими джерелами проблем з ядерною зброєю.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ABC News.
"Сьогодні найбільш ймовірне застосування ядерної зброї - не масований ядерний обмін, а скоріше нерозумне звернення до дрібніших, але все ж безпрецедентно жахливих атак. Наприклад, від Росії чи Північної Кореї.
Багатогранний і динамічний діапазон ядерних загроз нікуди не подівся", - заявив він під час відвідування ракетної бази американських військ.
Також Картер висловив упевненість в тому, що саме невідворотність відповіді на ядерний удар є головним запобіжним чинником для потенційних супротивників США.
"Впевненість в тому, що ти даси здачі, ось те, що в першу чергу зупиняє потенційних супротивників", - заявив він.
Глава Пентагону зазначив також, що США мають намір наростити і модернізувати свій ядерний арсенал і готові витратити на це 108 мільярдів доларів протягом наступних п'яти років.
Тим часом в Twitter «Інформаційних військ України», які є проектом Міністерства інформполітики під керівництвом Юрія Стеця, кума президента України Петра Порошенка, посміялися над падінням російської величі.
«Ештон Картер поставив в один ряд Росію і КНДР в плані адекватності, звинувативши обох в брязканні ядерною зброєю. #ВсталиСКолен», - написали у кума Порошенка.
Як повідомляв ONLINE.UA, тема ядерної зброї стала однією з головних під час дебатів кандидатів у президенти США Хілларі Клінтон і Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?