Стало відоме ім’я хедлайнера фінального шоу Євробачення
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Стало відоме ім’я хедлайнера фінального шоу Євробачення

Стало відоме ім’я хедлайнера фінального шоу Євробачення
Джерело:  Eurovision.ua

Хедлайнером гранд-фіналу Євробачення-2017, що пройде 13 травня о 22:00 у Міжнародному виставковому центрі, стане перша переможниця пісенного конкурсу від України Руслана.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Eurovision.ua.

На головній сцені пісенного конкурсу в Києві співачка представить свій новий сингл It’s Magical. Ця пісня записана англійською та українською мовами. Українська версія композиції має назву "Я Люблю".

Читайте також: "Я повністю роздягнуся": лідер O.Torvald відкрив "фішку" свого виступу на Євробаченні

"Свій виступ у фіналі Євробачення я присвячую спасінню Карпатських пралісів! Моя мета – це збереження нашої унікальності, нашої природи, нашої культури. Все це дуже взаємопов’язано та йде корінням у глибину тисячоліть. Моя пісня та виступ потрібні мені та моїй землі для того, щоб донести Європі й світу якомога більше меседжів. Усе, що відбуватиметься на сцені, буде символічним. Скажу ще по секрету, що під час мого виступу ви також побачите деякі кадри з відеокліпу", – розповіла співачка.

Нагадаємо, традиція запрошувати на фінал Євробачення хедлайнера – зірку світового масштабу, яка презентує під час шоу свою нову пісню, з’явилася у 2015 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, минулого року на конкурсі у Стокгольмі (Швеція) гостем фіналу став Джастін Тімберлейк (Justin Timberlake), який з головної сцени Євробачення-2016 представив пісню Can’t Stop The Feeling.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?