Стало відомо, чому американці приїхали в зону ООС на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, чому американці приїхали в зону ООС на Донбасі

Стало відомо, чому американці приїхали в зону ООС на Донбасі
Джерело:  online.ua

Прес-центр штабу Операції об’єднаних сил на Донбасі повідомив про візит американської делегації в зону проведення ООС. За даними ONLINE.UA, головною метою візиту стало бажання ознайомитися з оперативною обстановкою, а також умовами експлуатації українськими військовими переданого їм американського обладнання.

Очолював делегацію військовий аташе посольства США в Україні. В ході свого візиту гості відвідали кілька військових частин, розташованих в зоні проведення ООС.

Як зазначається у штабі Операції об’єднаних сил на Донбасі, дипломати ознайомились із поточною безпековою та оперативною ситуацією, провели зустрічі з командуванням бригад та батальйонів для обговорення існуючих проблем в смугах їхньої відповідальності.

Також американські військові вивчили отриману підрозділами Збройних сил України інформацію щодо тактики дій підрозділів (груп) російських окупаційних військ і заходів із протидії, які застосовують українські військовослужбовці.

«Ще одним напрямом роботи делегації стало дослідження умов експлуатації американського обладнання, наданого в рамках військово-технічної допомоги нашій країні», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що за минулу добу в зоні ООС було зафіковано 16 обстрілів з боку російських окупантів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?