Стало відомо, чому принц Гаррі відмовився спілкуватися з Трампом
Категорія
Світ
Дата публікації

Стало відомо, чому принц Гаррі відмовився спілкуватися з Трампом

Стало відомо, чому принц Гаррі відмовився спілкуватися з Трампом
Джерело:  online.ua

Незважаючи на те, що візит президента Дональда Трампа до Великої Британії зараз проходить на дуже високому рівні, з кількома офіційними заходами на рівні королеви, не всі представники віндзорської династії були привітні з американським лідером. В першу чергу річ йде про принца Гаррі, який, за даними британської преси, відмовився спілкуватися з Трампом.

Як повідомляє ONLINE.UA, під час вчорашнього гала-вечора у королівському палаці на честь Дональда та Меланії Трамп, герцог Сассекський спілкувався лише з Іванкою Трамп та демонстративно тримався подалі від її батька. Крім того, вираз обличчя Гаррі говорив, що йому неприємно знаходитися на цьому заході.

На переконання британської преси, причину прохолодного ставлення принца до президента США слід шукати в некоректних висловлюваннях Трампа про дружину Гаррі – Меган Маркл, яка зараз носить титул герцогині Сассекської. Відомо, що не так давно Дональд Трамп нібито назвав її «противною» (nasty). Цю характеристику Меган Маркл отримала від свого колишнього президента за критику політики Трампа щодо гендерної рівності.

Цікаво, що три дні тому, 2 червня, президент США в своєму твіттері спростував, що коли-небудь називав Меган Маркл «противною».

У 2016 році тоді ще звичайна актриса Меган Маркл пообіцяла емігрувати з США, якщо Дональд Трамп стане президентом. На її переконання, він є «жінконенависником» та людиною, «яка сіє ворожнечу».

Сама герцогиня Сассекська на гала-вечорі була відсутня за сімейними обставинами. З урахуванням того, що кілька тижнів тому вона народила дитину, її було звільнено від виконання церемоніальних обов’язків члена королівської родини.

Нагадаємо, що кілька днів тому український президент Володимир Зеленський отримав офіційне запрошення від Дональда Трампа відвідати США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?