Стало відомо, чому Путін згорнув проект "Новоросія"
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо, чому Путін згорнув проект "Новоросія"

Стало відомо, чому Путін згорнув проект "Новоросія"
Джерело:  online.ua

Російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що президент РФ Володимир Путін згорнув проект "Новоросія" і нового наступу на Донбасі не буде, оскільки грошей на ведення цієї війни у ​​нього залишається все менше.
Про це Орєшкін сказав в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Думаю, до цього (наступу Путіна на Донбасі - ред.) всі готові. Буде відповідь: летальну зброю для України і новий цикл санкцій. Путін собі цього не може дозволити", - підкреслив експерт.
"Проект "Новоросія" згорнуть. Проект ЛДНР теж буде згорнуто, бо грошей на утримання цієї дивної публіки все менше", - додав він.
За його словами, якщо раніше Путін міг шантажувати Україну і Європу газом, то зараз російського блакитного палива вже ніхто не потребує.
"Щоб зберігати переможний вигляд, Путін буде підвищувати ставки. Якщо раніше він говорив, що Європа нікуди не дінеться від російської нафти і газу, то зараз про це вже ніхто не говорить. Євросоюзу є куди подітися від російського газу. Навіть Україна теж може жити без "Газпрому", - сказав Орєшкін.
"В економічній геополітиці Путін вже програв", - резюмував він.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Путін потрапив у мишоловку, де безкоштовний сир вже з'їли - російський політолог Орєшкін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?