Стало відомо, чому Трамп відмовився зустрічатись з Зеленським
Категорія
Україна
Дата публікації

Стало відомо, чому Трамп відмовився зустрічатись з Зеленським

Стало відомо, чому Трамп відмовився зустрічатись з Зеленським
Джерело:  online.ua

Адміністрація президента США відмовила Володимиру Зеленському у зустрічі з Дональдом Трампом. Про це народний депутат Ганна Гопко повідомила в ефірі телеканалу «Прямий», інформує ONLINE.UA.

За словами Гопко, у Зеленського є велике бажання провести свою першу міжнародну зустріч на вищому рівні саме з Дональдом Трампом. Але, за її інформацією, цей намір не знайшов підтримки у американців.

«Сигнали, які він отримав від американців: зустріч з Трампом – але покажіть, що ви не людина олігарха, а що ви справді президент України і що свої рішення ви приймаєте самостійно. Як ви думаєте, як в ключових столицях, з якими ми партнери, сприймуть новину, що адвокат олігарха Коломойського стає главою Адміністрації президента? Україні це якось допоможе?», – зазначила Гопко.

В свою чергу, глава адміністрації президента Андрій Богдан, який і є тим самім «адвокатом олігарха Коломойського», у вчорашньому ефірі телеканалу «112 Україна» заявив, що Володимир Зеленський вже отримав кілька запрошень і тепер вирішує, куди саме поїде під час свого першого закордонного візиту.

Нагадаємо, що зустріч між Володимиром Зеленським та американською делегацією на чолі з міністром енергетики США відбулась після завершення церемонії інавгурації. На цій зустрічі був також присутній спецпредставник Державного департаменту США Курт Волкер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?